Ανθρωπομετρία – Σύσταση σώματος

puzzle-blue

Η Ανάλυση Σύστασης Σώματος (λιπομέτρηση) αποτελεί μία μέτρηση η οποία μας δείχνει με ακρίβεια το ποσοστό λίπους, μυϊκής μάζας και συνολικών υγρών που υπάρχουν στο σώμα μας.

Στο διαιτολογικό μου γραφείο, πραγματοποιούμε Ανάλυση Σύστασης Σώματος (λιπομέτρηση), χρησιμοποιώντας τον επαγγελματικό λιπομετρητή Tanita MC-780, που χρησιμοποιεί τη μέθοδο της Βιοηλεκτρικής Εμπέδησης. Η διαδικασία είναι γρήγορη, ασφαλής, ανώδυνη και παράλληλα ιδιαίτερα αρκετά αξιόπιστη, μιας και τηρούνται συγκεκριμένες συνθήκες πριν από κάθε μέτρηση.

Σε κάθε συνεδρία, διενεργούμε διάφορες ανθρωπομετρικές μετρήσεις, με σκοπό την αξιολόγηση της σύστασης και της συνολικής εικόνας του σώματός σας, καθώς και της επίδρασης των αλλαγών που συμβαίνουν με την εκάστοτε παρέμβαση. Έτσι, είμαστε σε θέση να κάνουμε κάθε φορά μια εκτίμηση του ύψους, του βάρους, ορισμένων περιμέτρων και του δείκτη μάζας του σώματός σας.

Εσείς θέλετε να μάθετε πόσο λίπος, μυϊκή μάζα και οστική μάζα έχετε;

Online Συνεδρίες

Η υγεία μπορεί να επιτευχθεί και από απόσταση. Εάν υπάρχει αδυναμία μετακίνησης, μη διστάσετε να ξεκινήσετε την αλλαγή του τρόπου ζωής και των συνηθειών σας μέσω συνεδριών από το διαδίκτυο.

Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μέσω της παρακάτω φόρμας. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, μια σύντομη περίληψη του ιστορικού σας και ο διαιτολόγος – διατροφολόγος θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό, για να επιβεβαιώσει την online συνεδρία σας.