Συμβουλές Διατροφής & Διαιτολογίας – Δείκτες Υγείας

puzzle-red

Η καλή διατροφή είναι το κλειδί για μια καλή και υγιεινή ζωή.

Υπάρχουν εκατοντάδες συμβουλές διατροφής και διαιτολογίας, όμως δεν ταιριάζουν όλες σε όλους!

Έτσι, κάθε πρόγραμμα διατροφής που δημιουργώ, είναι απόλυτα συνυφασμένο με τη μοναδικότητα του εκάστοτε ενδιαφερόμενου, που με παρότρυνση, καθοδήγηση και παρέμβαση διαμορφώνει και αλλάζει τις υγιεινοδιαιτητικές του συνήθειες.

Πώς βρίσκουμε το Πρόγραμμα Διατροφής που σας ταιριάζει;

Στην 1η συνεδρία, γίνεται εκτενής λήψη ιατρο-διαιτητικού ιστορικού, διαιτητική αξιολόγηση, ανθρωπομετρία – σύσταση σώματος και μέτρηση βασικού μεταβολικού ρυθμού. Παράλληλα, πραγματοποιείται εξέταση και αξιολόγηση ζωτικών σημείων (πίεσης, σφίξεων, θερμοκρασίας) και μέτρηση γλυκόζης, αν θεωρηθεί απαραίτητο.Στη συνέχεια αναλύεται το αίτημα/στόχος το οποίο θα θέλατε να φέρετε εις πέρας και μαζί βρίσκουμε πως θα το πετύχετε μέσα από τη διατροφή.

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί τη διαιτολογική ή/και διατροφική παρέμβαση που σας ταιριάζει!

Online Συνεδρίες

Η υγεία μπορεί να επιτευχθεί και από απόσταση. Εάν υπάρχει αδυναμία μετακίνησης, μη διστάσετε να ξεκινήσετε την αλλαγή του τρόπου ζωής και των συνηθειών σας μέσω συνεδριών από το διαδίκτυο.

Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μέσω της παρακάτω φόρμας. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, μια σύντομη περίληψη του ιστορικού σας και ο διαιτολόγος – διατροφολόγος θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό, για να επιβεβαιώσει την online συνεδρία σας.