Μέτρηση Βασικού Μεταβολικού Ρυθμού

puzzle-green

Ο Βασικός Μεταβολικός Ρυθμός ή αλλιώς Basal Metabolic Rate (ΒΜR) είναι η ενέργεια που δαπανά ο ανθρώπινος οργανισμός σε καθημερινή βάση και ενώ βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, με σκοπό τη διατήρηση των ζωτικών λειτουργιών του οργανισμού, όπως την αναπνοή, την λειτουργία της καρδιάς, τον κυτταρικό μεταβολισμό, την κυκλοφορία του αίματος και τη διατήρηση της θερμοκρασίας.

Υπολογισμός του βασικού μεταβολικού ρυθμού (BMR)

Είναι σημαντικό να μετρήσουμε το βασικό μεταβολικό ρυθμό του σώματος σας, ώστε να μπορέσουμε να υπολογίσουμε την ενέργεια (θερμίδες) που χρειάζεται το σώμα σας.

Με τη βοήθεια της Συσκευής  Μέτρησης Βασικού Μεταβολισμού – Cosmed Fitmate, θα υπολογίσουμε αξιόπιστα την καταναλισκόμενη ενέργεια, δηλαδή τις θερμίδες που πρέπει να καταναλώνετε καθημερινά και στη συνέχεια να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Κάθε μεταβολισμός, είναι μοναδικός!

Online Συνεδρίες

Η υγεία μπορεί να επιτευχθεί και από απόσταση. Εάν υπάρχει αδυναμία μετακίνησης, μη διστάσετε να ξεκινήσετε την αλλαγή του τρόπου ζωής και των συνηθειών σας μέσω συνεδριών από το διαδίκτυο.

Κλείστε Ραντεβού

Επικοινωνήστε μέσω της παρακάτω φόρμας. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας, μια σύντομη περίληψη του ιστορικού σας και ο διαιτολόγος – διατροφολόγος θα επικοινωνήσει το συντομότερο δυνατό, για να επιβεβαιώσει την online συνεδρία σας.